Online (Ödev Şeklinde) Yapılacak olan Yaz Stajı Hakkında Duyuru

ONLINE OLARAK (ÖDEV ŞEKLİNDE) YAPILACAK OLAN YAZ STAJI İLE İLGİLİ DUYURU

Küresel salgın ile mücadele nedeniyle stajını online (ödev) olarak yapmak durumunda kalan öğrencilerimizin 06.07.2020 ile 10.07.2020 tarihleri arasında bölümümüze gerekçeli dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Gerekçeli dilekçeler şahsen veya mail yoluyla (eerkurt@cu.edu.tr) iletilebilir. Dilekçede ad, soyad, öğrenci numarası, telefon numarası bilgileri mutlaka bulunmalıdır. Dilekçe, yazım kurallarına göre uygun olarak hazırlanmalı ve anlaşılır (net) olmalıdır.

Komisyonumuzca başvurusu kabul edilen öğrencilerin listeleri ve ödev konuları 13.07.2020 tarihinde bölümümüz web sayfası üzerinden duyurulacaktır. Sürecin işlevselliği açısından yapılacak olan duyuruları takip etmeniz faydanıza olacaktır.

Email: eerkurt@cu.edu.tr

Ç.Ü. ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ KOMİSYONU