Zorunlu Yaz Stajı Sunumları Hk.

2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Yaz Yarıyılında Zorunlu Yaz Stajlarını tamamlamış olan öğrencilere ait Staj Sunumları Sunum Çizelgesi aşağıda yer almaktadır.

Zorunlu yaz stajını ödev olarak tamamlamış olan öğrenciler Staj Sunumlarını gerçekleştirdikleri için ayrıca bir Staj Sunumu yapmayacaklardır.

İşlem Süreci

İşlem Tanımı

04.04.2022-22.04.2022

Staj sunumu yapacak olan öğrencilerin isimlerini bildirmeleri

27.04.2022-29.04.2022

Staj sunumu yapılacak olan tarihlerin belirlenmesi ve ilanı

02.05.2022-06.05.2022

Staj sunumlarının gerçekleştirilmesi

Not: Staj Sunumuna girecek olan öğrencilerin "hkyesiltas21@gmail.com" adresine eposta ile sunuma katılacaklarını bildirmeleri ya da Arş. Gör. Hasan Kıvanç YEŞİLTAŞ'a ilgili tarihler arasında isimlerini ekletmeleri gerekmektedir. Aksi halde staj sunumu tarih çizelgesinde isimleri yer almayacaktır.

Yapılacak olan sunumlar Microsoft Office/Powerpoint uygulaması ile hazırlanacak ve en az 10 sayfa olacak şekilde hazırlanacaktır. Sunumun staj esnasında gerçekleştirilmiş olan tüm faaliyetleri içermesi ve staj defteleri/staj yapılan kurumda gerçekleştirilen faaliyetler ile uyumlu olması gerekmektedir. Gerçekleştirilecek olan sunuma iyi hazırlanılması ve eksikliklerin sunuma kadar tamamlanması sürecin işlerliği açısından önemlidir.