2020-2021 Yaz Dönemi Staj Ödevleri Değerlendirme Çizelgesi

2020-2021 Yaz Dönemi Ödevleri Bölümümüz Staj Komisyonu tarafından incelenmiş olup ilgili değerlendirme çizelgesi hazırlanmıştır.

• Başarılı, Başarısız ve 3 Kasım 2021 günü staj ödevleri hakkında sunum yapacak öğrenciler ilgili çizelge de verilmiştir.
  • 3 Kasım 2021 tarihinde bir değişiklik olması durumunda Bölümümüz internet sitesi ve Bölümümüz Duyuru Panosu üzerinden gerekli bilgilendirme yapılacak olup Staj Sunumlarına ait zaman çizelgesi 3 Kasım 2021 tarihinden önce Bölümümüz internet sitesi ve Bölümümüz Duyuru Panosu üzerinden 1 hafta öncesinde duyurulacaktır.
  • Bölümümüz Staj Komisyonu ile görüşecek öğrencilerin Dr. Öğretim Üyesi Elçin ERKURT ile iletişime (eerkurt@cu.edu.tr) geçmeleri sürecin işlerliği açısından önemli olmaktadır.
  • Değerlendirme listesinde bir eksiklik olduğunu düşünüyorsanız hkyesiltas21@gmail.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

2020-2021 Yaz Dönemi Staj Ödevleri Değerlendirme Çizelgesi için Tıklayınız.