Zorunlu Yaz Stajı Hakkında Bilgilendirme

Zorunlu yaz stajını takiben Bölümümüze teslim edilmesi gerekenj Staj Defterleri ve Puantajların 05.11.2020-05.12.2020 tarihleri arasında Bölümümüz Staj Komisyonuna teslim edilmesi gerekmektedir. Aksi halde staj defteriniz 2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi içerisinde değerlendirmeye alınmayacaktır.

Yaz Stajı ödevleri için ikinci bir süreç gerçekleştirilecektir. Bu sürece katılmak isteyen öğrencilerimiz 28.10.2020 tarihine kadar Bölümümüz Staj Komisyonuna dilekçe ile başvurabilirler. İsteğe bağlı olarak, hazırlamış olduğunuz dilekçeleri eerkurt@cu.edu.tr adresine eposta üzerinden de gönderebilirsiniz. Dilekçelerin toplanmasını takiben dilekçeleriniz değerlendirilecek olup 02.11.2020 tarihinden sonra ödev konularınız tarafınıza Bölümümüz internet sitesi üzerinden ilan edilecektir.

Mezun durumunda olup staj onayı bekleyen öğrencilerimiz yukarıda belirtilen tarih aralıklarına tabi değildir. Ayrıca mezuniyet durumunda sadece staj değerlendirmesi gerçekleştirilecek öğrencilerin Bölümümüz Staj Komisyonu ile irtibata geçmesi gerekmektedir.